Mandarin szüret a Neretva-völgyben

 

2017. november 17-19.

Mandarinszüret a Neretva-völgyben
Részvételi díj
54,900 HUF
Résztvevők száma
Felszállási helyek
Időpont
BBP (2.400 Ft/fő)
Storno + BBP (5.000 Ft/fő)
Egyágyas felár (15.000 Ft/fő)
Kipostázzuk a dokumentumokat?
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • 1. nap: Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 4.30-kor. Utazás pihenőkkel Bosznia legkeletiesebb városába, Mostarba. Hercegovina fővárosa a Hajrudin által tervezett öreg hídjáról vált világhírűvé, mely a Világörökség része. Szabad program, vásárlási lehetőség a bazárban. Ezután folytatjuk utazásunkat szállásunkra, a boszniai Medugorjébe. Vacsora.

  2. nap: Reggeli után várnak minket a "horvát Kalifornia" -ként emlegetett mandarintermesztő vidéken. Nagy citrusföldeket láthatunk, ahol citrom-, narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást. Ilyenkor, a betakarítás idején életre kelnek a neretva-i dombok és mindenhol szüretet lehet látni. A vendégek a kirándulás alkalmával maguk is közreműködhetnek a szüretben, vagy sétálhatnak a mandarin ültetvények között, gyönyörködve a termésben, majd a végén megkóstoljuk a különféle hazai italokat és ételeket. 3 kg friss mandarint, melyet magunk szedtünk, haza is vihetünk. Ezután hajózni indulunk a Neretva deltán, gyönyörködünk a táj szépségében, az érintetlen természetben. Bevásárolhatunk a karácsonyi süteményekhez friss gyümölcsöket. Visszatérve Medugorjébe, megtekintésre kerül a szép templom, séta a település központjában. Szállás és vacsora az előző helyen.

  3. nap: Reggelit követően Dalmácia fővárosába, Splitbe érkezünk, mely város legjelentősebb látnivalója az egykori Diocletianus római császár hatalmas méretű palotája. Séta a hangulatos, szűk kis utcákban, majd szabadidő a kávézókkal, éttermekkel tarkított gyönyörű pálmafás tengerparti sétányon. Ezután hazautazás, várható érkezés Szombathelyre 22.00 körül.


  • Autóbuszos utazást
  • Idegenvezetést
  • Szállást 2 éjszakára Medjugorjében, 3 csillagos panzióban, 2 ágyas elhelyezéssel, fürdőszobával, reggelivel és vacsorával (lift nincs!)
  • Belépőjegyet:
  o   Mandarinszüret, hajózással: 28 €/fő

  o   Mostar : kb. 4 €/fő

  o   Diocletianus palotája, Split: kb. 40 kuna/fő

  • BBP biztosítást (2.400 Ft/fő)
  • Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítást+ BBP-t (5.000 Ft/fő)