Novemberi RETRO BULI a VenTourával!

 

2019. november 17.

Novemberi RETRO BULI a VenTourával
Részvételi díj
8,000 HUF
Résztvevők száma
Felszállási helyek
Kipostázzuk a dokumentumokat?
Időpont
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • Indulás Szombathelyről, MMIK parkolójából 11.00-kor. Utazás a Jeli Arborétumba, ahol a park ismeretlen arcát fedezhetjük fel. Ki tudja, milyen csodákat kínálnak a „Varázskertben” tett séták? Lehetséges, hogy a Hétforrás és az Óriások erdeje várja majd a pihenésre és kalandra vágyókat? Esetleg a „virágos gróf” emlékházát, életművének személyes emlékeit keressük fel, hogy megemlékezzünk róla szobra előtt és ellátogassunk végső nyughelyére? Netán az arborétum már téli paplannal borított arcát mutatja meg nekünk? Ki tudhatja ezt előre… Jöjjön el és kiderül! :)

  Ami azonban biztos, hogy varázskerti sétánkat követően a szemenyei Gulyás Csárdába utazunk, ahol várnak minket egy finom, késői ebéddel és hangulatos élő zenével, s már kezdetét is veszi a „Novemberi RETRO buli a VenTourával”. A 3 fogásos menü elfogyasztását követően, borozással egybekötve perdülhetünk táncra, s vihetjük táncba a hamarosan névnapos Erzsébeteket, Jolánokat, Katalinokat, Andrásokat vagy éppen Ferenceket, s persze bárkit, akit szeretnénk…

  ... a délután folyamán – ahogyan minden hagyományos falusi bálban -, természetesen lesz tombolasorsolás is, amelynek során a 2019-ben az utazásaink során szerzett szuvenírtárgyakat, gasztronómiai különlegességeket és fődíjként egy 40.000 Ft-os, egy 25.000 Ft-os és egy 15.000 Ft-os VenToura Travel ajándékutalványt is kisorsolunk! Minden résztvevő automatikusan kap egy tombolaszelvényt, amelyhez természetesen további tombola is vásárolható lesz. A vásárolt tombolákból származó betételt jótékony célra ajánljuk fel. Az érintett szervezetet később nevezzük meg.

  Várható hazaérkezés Szombathelyre 19.30 környékén.

  • autóbuszos utazás költségét
  • idegenvezetéssel egybekötött sétát a Jeli Varázskertben
  • késői ebédet a Gulyás Csárdában, borfogyasztással és élő zenével
  • 1 db tombolajegyet
 • Aki nem szeretne autóbusszal Szombathelyről közlekedni, lehetőség van a Jeli Arborétum bejáratánál való csatlakozásra is, 11.45-kor.

  ERRE AZ UTAZÁSRA JELENTKEZÉST CSAK SAJÁT UTAZÁSI IRODÁNKBAN FOGADUNK EL!