Strandolás Gradóban (Olaszországban)

Strandolás Gradóban
Részvételi díj
17,000 HUF
Résztvevők száma
Felszállási helyek
Időpont
BBP-t kér?
Postázzuk?
Útlemondási biztosítás + BBP (2.000 Ft/fő)
 
Ön még nem foglalta le az utazást! Hogyan teheti meg?
1. Adja meg a résztvevők számát,
2. adja meg az indulás időpontját, majd kattintson a "Lefoglalom!" gombra és véglegesítse a foglalást
 • Indulás 4.30-kor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Utazás folyamatos pihenőkkel az olasz északi Adria egyik gyöngyszemeként emlegetett, a pici szigetre települt, nagyon hangulatos kisvárosba, Gradoba, amely festői történelmi városközpontjával, kitűnő szállodáival, termálfürdőivel és szép tengerpartjával méltán lett a környék kiemelkedő turisztikai célpontja. Strandjai a térség legfelkapottabb üdülőterületei. Egész napot strandolási lehetőség. Várható érkezés Szombathelyre 23.00 körül.

  (Az autóbusz rossz időjárás esetén is indul. A program eső esetén: felkeressük Aquileia városát, amely fénykorában a harmadik legnépesebb ókori római város, később pedig az ókeresztények egyik legjelentősebb települése volt, és amelynek központi bazilikájában ma a világon is egyedülálló, eredeti mozaikpadló található, majd városnéző séta Gradoban (két őskeresztény templom: Santa Maria delle Grazie és Santa Eufemia, stb.), szabad program. A városlátogatást követően hazautazás. Várható érkezés Szombathelyre 22:00 körül.)  Útvonal: Szombathely – Körmend – Bajánsenye – Szlovénia - Grado és vissza
  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérőt
  • Baleset-,betegség-és poggyászbiztosítást (700 Ft/fő)
  • Esetleges belépőjegyeket, nyugágybérlés költségét (kb. 22 €/ szett: 2 db szék + 1 db napernyő, az árak a tengerparttól való távolság szerint változnak!)
  • Útlemondási biztosítást (2.000 Ft/fő)
 • GRADOBAN A STRAND HOMOKKAL BORÍTOTT!!!!

  A környéken étkezési lehetőség biztosított.

  Az utazás időtartama (kb. 6 óra) az aktuális közlekedési viszonyoktól függ, a hazaérkezés várható ideje egy tervezett időpont, amely a közlekedési akadályok (baleset, dugó) esetén változhat! Utazásunk során oda úton 2 db, vissza úton 1 db pihenőt tervezünk. A nyugágy bérlése nem kötelező! A strandon bárhol leteríthetünk törölközőt térítésmentesen. Strandbelépő nincs!

  Az autóbusz rossz időjárás esetén is indul! A rossz időjárásra hivatkozva a részvételi díjat az utazási iroda nem tudja visszafizetni.